Ondek ons seizoensgebonden maandmenu

 

Laat u bekoren door ons maandmenu, aangepast aan het seizoen, elke keer met veel toewijding en zorgvuldigheid voor u bereid. Zo kunt u altijd weer van een nieuw en verrassend gerecht genieten in Brasserie Zone 30!

Maandmenu januari-februari

 

Amuse van de chef

---------------------------------------------------------

   Ris de veau met portosaus en wintertruffel

                                     OF

             Halve kreeft op z'n Italiaans 

 ---------------------------------------------------------

 Skrei met bisquesaus  / puree van vitelotte 

                                     OF

Wagyu steak met gorgonzolasaus en wintergarnituur

 --------------------------------------------------------

 Sabayon van kriek

                               

 55 euro of  75 euro all in ( cava/ aangepaste wijnen/ koffie )

 

                                          

 

 

Reserveer uw tafel

Benieuwd naar onze lunch en suggesties? Ook hier houden we de afwisseling erin! Met een passie voor koken toont onze chef-kok u graag zijn verfijnde kookkunsten en laat u genieten van de meest heerlijke en verse gerechten. Vragen over ons maandmenu of graag uw tafel reserveren? Neem dan even contact met ons op.

 
What do you want to do ?
New mail
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken