Menukaart met dagverse gerechten

Even lunchen met collega's of een avondje uit eten met vrienden of familie? Op onze menukaart vindt u tal van dagverse gerechten, zoals salades en pasta's maar ook klassieke vlees- en visgerechten. Bekijk ook zeker even onze lunch en suggesties en maandmenu, speciaal voor u geselecteerd. Smakelijk!

Finger Food

Portie warm gemengd

 

Portie kaas

 

Portie salami

 

Portie kaas + salami

 

Portie olijven groen

 

Portie olijven zwart

 

Tapasbord van de Chef

 

Mini loempias

 

Portie seranoham

 

 

 

Voorgerechten

Kaaskroketten (2st/3st)

 

Garnaalkroketten (2st/3st)

 

Kroketten mixed (2st)

 

Rundscarpaccio

 

Oesters (6stuks)

 

1/2e kreeft (+/- 300gr)
Belle Vue
Kruiden boter
Zone 30

 

Gamba's (3st) 

 

Tomate Crevette (1st)

 

 

 

Salades

Salade geitenkaas

 

Ceasar salade

 

Salade scampi

 

Salade Niçoise (met verse tonijn)

 

Tomate Crevette (2st)

 

Pasta's

Spaghetti bolognaise

 

Spaghetti carbonara

 

Pasta scampi

 

Lasagne

 

Vegetarische lasagne

 

Penne Arrabiata

 

Extra portie kaas

 

Alle hoofdgerechten kunnen geserveerd worden  met frieten / kroketten / puree / aardappelen in de schil met lookboter
Per tafel maximum 4 verschillende gerechten

Vleesgerechten

Vol au vent

 

Stoofvlees van varkenswangetjes

 

Steak tartaar

 

Chateau briand natuur

 

Chateau briand met sausje naar keuze

 

Rundsribeye (holstein) natuur

 

Rundsribeye (holstein) met sausje naar keuze

 

Filet Pur natuur

 

Filet Pur met sausje naar keuze

 

Côte à l´os (vanaf 2personen) met sausjes naar keuze

 

Assortiment sauzen: peperroomsaus, champignonsaus, bearnaisesaus, lookboter, stroganoff

Extra portie saus

 

Visgerechten

Tonijnsteak / Groentjes / Bearnaise

 

Scampi in de look (8st.)

 

Scampi diabolique

 

Kabeljauw / Spinazie / Puree / Mouseline

 

Kreeft (+/- 600gr)
Belle Vue
Kruiden boter
Zone 30



Gamba's

 

Slibtongen met slaatje & Huisgemaakte tartaar

 

Bijgerechten

Portie warme groenten

 

Alle hoofdgerechten kunnen geserveerd worden met frieten / kroketten / puree / aardappelen in de schil met lookboter
Per tafel maximum 4 verschillende gerechten

Kindergerechten

Kaaskroket 1st

 

Garnaalkroket 1st

 

Kipfilet met appelmoes en frietjes

 

Gehakt balletjes, tomatensaus en frietjes

 

Vol-au-vent met frietjes

 

Spaghetti bolognaise

 

Kindersteak 

 

Nagerechten

Dame blanche

 

Dame noire

 

Coupe vanille

 

Coupe advocaat

 

Coupe bresilienne

 

Crème brulée

 

Moelleux

 

Chocomousse

 

Café glace

 

Sabayon (witte wijn)

 

Sabayon (kriek)

 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken